5 TIPS voor onderhoud van je vloerkleed

  • Gebruik een ondertapijt: Je zorgt daarmee dat het vloerkleed op z’n plek blijft liggen voor een stabiele ligging. Tevens komen met een goed ondertapijt geen beschadigingen aan je harde vloer.
  • Draai elke 6 tot 12 maanden je vloerkleed: Hierdoor krijg je minder snel blijvende loopsporen.
  • Stofzuigen: Zuig regelmatig je vloerkleed met een ingeklapte mondstuk, zo houd je je kleed schoon en fris.
  • Leg een schoonloopmat neer bij je voor- en achterdeur: Zo voorkom je al zoveel mogelijk zand en ander vuil die je anders mee naar binnen neemt en waar je je vloerkleed mee kan beschadigen.
  • Bespuit je wollen vloerkleed licht (!) met water: Hierdoor zorg je dat de natuurlijke beschermingslaag (wolvet) in tact blijft.
  • Kom direct in actie bij ontstaan van vlekken: Hoe eerder aan de slag om de vlek te verwijderen hoe groter de kans is voor onzichtbaar resultaat. Denk hierbij: nooit wrijven, gebruik koud water, niet te nat maken, gebruik schoonmaakazijn, werk met schone en droge doek.

Interieur onderhevig aan Trends?

Uiteindelijk bepaalt de mens zelf of iets Trend wordt. Ook de manier waarop huizen gebouwd worden en ingericht is onderhevig aan Trends. In de architectuur wordt dit stijl genoemd.

Als opdrachtgever bepaal jij in welke stijl er gebouwd wordt of in welke stijl huis je woont. De keuze in aankleding van een woning zoals de vloeren, raam- en wanddecoratie tot aan de badkameraccessoires bepalen de sfeer en geven de harmonie met de stijl waarin jij je prettig voelt en bovenal: je thuis voelt!

Bezoek mijn Instagram voor meer impressies