Welzijn in je eigen huis kun je niet downloaden

Thuis moet de plek zijn waar jij je veilig voelt, een inspirerende plek waar je controle hebt over je welzijn en waar je stress van buitenaf kan loslaten.

Door de tijd waarin we nu zitten maakt het dat jouw huis niet alleen een tussenhaven is van slapen, eten en zorgen maar zo veel meer. In het huis moet er ruimte zijn voor meerdere functies zoals: een werkplek of een plek om te sporten. Je tuin met veranda wordt een nieuwe ontmoetingsplek. Het huis is het centrum van je bestaan. We verbinden ons meer met de natuur, vinden het nog fijner om te (ver)zorgen en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook de technologie ontwikkelt zich razendsnel. Dit vertaalt zich in het interieur naar het gebruik van natuurlijke materialen, zo kiezen we vaker voor duurzaam design en we verdiepen ons meer in het verhaal achter het product. Een goede internetverbinding is net zo belangrijk als de keuze van je meubelen. Dat betekent ook dat we kritisch kijken naar wat we al hebben, we gaan items een 2e leven geven, we combineren oude met nieuwe meubels.

Als interieurontwerper betekent dit dat ik me nog meer bezighoud met vragen als: ’Kunnen ruimtes meerdere functies krijgen? Zijn er voldoende plekken waar bewoners zich kunnen terugtrekken? Op welke manier kan buiten en binnen verbonden worden? Heerst er voldoende rust en harmonie? ‘

Hoe onzeker de toekomst, des te groter is onze behoefte naar zingeving en stabiliteit. Het goede nieuws is dat jij baas bent over je eigen huis en hoe je die inricht en in welke sfeer. Door te kiezen voor een interieur wat bij je past kun je je welzijn verbeteren!

Als interieurprofessional wil ik een inspirerende, warme en leefbare omgeving creëren waar RUST heerst. Ik werk vanuit de ruimte van binnen naar buiten en stel daarin jou behoefte centraal. Ieder mens is bijzonder en ook jij bent uniek. Hoe je je voelt, beweegt en gedraagt wordt nl beïnvloed door de fysieke omgeving waarin je je bevindt.

Bij het maken van een interieur ontwerp wil ik al jouw zintuigen raken. Hoe ervaar je de ruimte, hoe voel je je erin? Door gebalanceerd inzet van materialen, kleur en indeling komen we tot een HARMONIEUZE ruimte met karakter die past bij jou!

Bezoek mijn Instagram voor meer impressies