Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is bij Mick Match gratis en vrijblijvend. We gaan met elkaar in gesprek en ik stel je veel vragen over de leef wensen in betreffende woon of werkruimte(s), waar je naar op zoek bent en aan welke meubels of accessoires je gehecht bent. Waar liggen volgens jou de uitdagingen en wat is het budget? Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van jouw vragen.

Op basis van deze informatie kan ik inschatten of en hoe ik jou kan helpen. Deze informatie is belangrijk, het gaat er uiteindelijk om dat we werken naar een fijne , persoonlijke en harmonieuze woon-of werkruimte. Er kan gekozen worden tussen meerdere interieuradviezen, zo smal en breed als jij wilt.

Interieuradvies

Wil je een persoonlijk adviesgesprek bij jou thuis omdat je niet precies weet welke kleur verf, behang of ander wanddecoratie je wilt op de muur? Wil je nieuwe meubels maar weet je niet wat nou praktisch is of het beste past in de ruimte? Vindt je het lastig waar en welke verlichting je moet kiezen? Heb je andere interieur vragen? Ik kan je helpen! Ik kom maximaal 2 uur bij je thuis en we nemen al je vragen door. Na het bezoek zal ik je digitaal een verslag sturen. Dit interieuradvies kost €95,- per woonruimte.

Voor een uitgebreider interieuradvies en zelfs tuinplan kan ik in overleg met jou een passend interieur- en of tuinontwerp maken, zo smal en breed als jij wilt.

Ik maak aan de hand van jouw wensen een duidelijk en overzichtelijk plan bewerkt in een presentatie map. Verder kan ik jouw bouwplannen begeleiden tijdens het bouwproces van je verbouwing of bouw van je droomhuis.

Interieurontwerp:

-Moodboard
-Materiaal en kleuradvies (vloer, wand- en raamdecoratie)
-Meubelplan
-Accessoires overzicht met stylingtips
-Verlichtingsplan
-2D Plattegrond met ruimte indeling (schaal 1:50)
-3D sfeerbeelden (SketchUp)
-Animatie film van het totaal ontwerp
-Kostenoverzicht (indicatie) van de gekozen meubels, materiaal en maatwerk

Dit alles wordt uitgewerkt in een digitaal boekwerk en bij aanvraag in een persoonlijke map.

Na het maken van het concept interieur-plan (of tuinplan) kom ik bij jou thuis of werkplek om de ideeën te presenteren. Het tweede gesprek betreft een uitgebreid en definitief interieuradvies en presentatie van het indelingsontwerp en bijbehorende materialen en kleuren.

Bouwbegeleiding

Wil je vaker op de bouwplaats zijn van je bouwproject maar dat gaat niet samen met je drukke agenda? Wil je eerder knelpunten signaleren om problemen te voorkomen? Als bouwbegeleider coördineer en begeleid ik jouw project in het voorbereiden en uitvoering hiervan.

Ik ben op vooraf afgesproken momenten op locatie, voer controle uit op de dan uitgevoerde werkzaamheden en overleg met jou en (onder)aannemer(s). Ik kan offertes opvragen bij verschillende partijen, ik kan voor jou de inkoop doen van meubels, accessoires en verlichting en ook tuinplanten. Ik kan je helpen bij inrichten en stylen van je woonvertrek of kantoor.