Interieurvraag

Bij de eerste afspraak neem ik mijn kleurstalen, stijlkaarten, meetlint en notitieboek mee zodat we samen kunnen brainstormen over woon ideeën en de mogelijkheden. Ik stel je veel vragen over de leef wensen in betreffende woon of werkruimte(s), waar je naar op zoek bent en aan welke meubels of accessoires je gehecht bent. Waar liggen volgens jou de uitdagingen en wat is het budget?

Op basis van deze informatie kan ik verder met het interieuradvies/ ontwerp. Het gaat er om dat we werken naar een fijne , persoonlijke en harmonieuze woon-of werkruimte. Er kan gekozen worden tussen meerdere interieuradviezen, zo smal en breed als jij wilt.

Interieuradvies

Wil je alleen een persoonlijk adviesgesprek bij jou thuis omdat je niet precies weet welke kleur verf, behang of ander wanddecoratie je wilt op de muur? Wil je nieuwe meubels maar weet je niet wat nou praktisch is of het beste past in de ruimte? Vindt je het lastig waar en welke verlichting je moet kiezen? Heb je andere interieur vragen? Ik kan je helpen! Ik kom maximaal 2 uur bij je thuis en we nemen al je vragen door. Na het bezoek zal ik je digitaal een verslag sturen.

Dit interieuradvies kost €125,- per woonruimte.

Voor een compleet interieuradvies en zelfs tuinplan kan ik in overleg met jou een passend interieur- en of tuinontwerp maken, zo smal en breed als jij wilt.
Ik werk altijd met een 3D tekenprogramma zodat je een goed visueel beeld krijgt van het ontwerp.

Compleet Interieurontwerp:

– Brainstormsessie op locatie
– Moodboard en Pinterest bord
– 2D en 3D tekening indelingsplan met animatie
– Materiaal en Kleuradvies (vloer, wand- en raamdecoratie)
Tussentijds overleg op locatie
– Meubelplan
– Accessoires overzicht met stylingtips
– Verlichtingsplan
Eindpresentatie op locatie
– 1 Uur hulp achteraf

Dit compleet interieuradvies kost €845,- per woon, werk of verblijfsruimte

Tuinontwerp

Tuinontwerp:
Ik teken het 2D tuinontwerp deels in een digitaal tekenprogramma voor de juiste maatvoering en deels met de hand. Dit zorgt voor een goed beeld voor de ruimte indeling zowel als de sfeer.

– Brainstormsessie op locatie
– Moodboard en eigen Pinterest bord
– 2D tekening indelingsplan op schaal (1:100)
– Sfeerbeelden verwekt in een digitaal boekwerk
Eindpresentatie op locatie
– 1 Uur hulp achteraf

Dit tuinontwerp op basis van een tuin tot 150 m2 kost €425,-

Bouwbegeleiding

Wil je vaker op de bouwplaats zijn van je bouwproject maar dat gaat niet samen met je drukke agenda? Wil je eerder knelpunten signaleren om problemen te voorkomen? Als bouwbegeleider coördineer en begeleid ik jouw project in het voorbereiden en uitvoering hiervan.

Ik ben op vooraf afgesproken momenten op locatie, voer controle uit op de dan uitgevoerde werkzaamheden en overleg met jou en (onder)aannemer(s). Ik kan offertes opvragen bij verschillende partijen, ik kan voor jou de inkoop doen van meubels, accessoires en verlichting en ook tuinplanten. Ik kan je helpen bij inrichten en stylen van je woonvertrek of kantoor.

Deze diensten kost €65,- p/u