Over Mick

Ik ben Annemieke Malgo, bijnaam: Mick en ben eigenaar van Mick Match. Ik help jou aan een persoonlijk en eigentijdse inrichting voor je huis, tuin of werkplek.

Als interieurprofessional wil ik een inspirerende, warme en leefbare omgeving creëren waar RUST heerst. Ik werk vanuit de ruimte van binnen naar buiten en stel daarin jou behoefte centraal. Ieder mens is bijzonder en ook jij bent uniek. Hoe je je voelt, beweegt en gedraagt wordt n.l. beïnvloed door de fysieke omgeving waarin je je bevindt.

Bij het maken van een interieur ontwerp wil ik al jouw zintuigen raken. Hoe ervaar je de ruimte, hoe voel je je erin? Door gebalanceerd inzet van materialen, kleur en indeling komen we tot een HARMONIEUZE ruimte met karakter die past bij jou!

Naast mijn grote interesse voor interieur en architectuur heb ik vele jaren werkervaring in de modebranche. Met Mode kun je je persoonlijkheid uitdragen en kun je jezelf zijn. Ondanks mijn grote passie voor Fashion heb ik de overstap gemaakt naar Interieur. Ik wil mensen blij maken, een warm thuis geven waarin harmonie heerst in een fijne sfeer.

Ik heb de opleiding voor Interieur Stylist afgerond via De Interieuracademie en verder heb ik een
Sketch-Up training gevolgd. Dit betekent dat ik 3D tekeningen kan maken van jouw gevraagde ruimte in een interieur ontwerp.

Ik volg trends via het lezen van vakbladen, volgen van media, het zoeken op internet, het bezoeken van beurzen. Ook ben ik aangesloten bij het OBLY platform; Obly brengt mensen met woonmensen in contact met vakmensen.

Ik woon sinds een paar jaar in Beemte-Broekland (tussen Apeldoorn en Teuge) samen met mijn man, twee dochters, onze Labradoodle Boaz en Bijoux.
Wij hebben ons huis zelf mogen ontwerpen in goede samenwerking met Bouwontwerp De Jong in Vaassen. Wij hebben binnen het bestemmingsplan (schuurwoning) in onze eigen stijl en woonwensen een eigentijds ontwerp kunnen maken. Het is bijzonder en super gaaf om je eigen wensen in woonbeleving te kunnen vertalen in het uiteindelijk ontwerp. Je kunt daarbij met het definitief interieurontwerp zo efficiënt werken naar een mooi resultaat!