Project Herman en Letty

“We gaan verhuizen en we willen het nu eens goed aanpakken”. Herman en Letty keken uit naar hun nieuw te bouwen huis die bijna klaar was in hun vertrouwde buurt. De keuken was al uitgezocht en bepaald net als de vloer maar hoe gaan we de ruimte verder inrichten?
Er is gekozen voor een visgraatvloer maar in welke richting gaan we die leggen?

Na een goed overleg en het bezoeken van hun nieuwe plekje ben ik met hun woonwensen aan de slag gegaan. Een ruimte met veel lichtinval, mooie zicht op de tuin, bijzondere ruimte met uitbouw…
een leuke uitdaging!

Het is een spannende ruimte geworden door de vloer diagonaal te leggen. De muren van beide uitbouwen hebben een sprekende maar warme kleur gekregen en de tv muur een behang met een lijnenspel. De spatwand in de keuken wordt betegeld met een tegel van een bijzondere vorm. Totale lijnen spel en kleuren mix van alle gebruikte materialen maken de ruimte in harmonie.

Er is een ruime eetkamer hoek gecreëerd in verlengstuk van de keuken waar ook opbergruimte voor spullen van de kinderen is.
De zitbank half in een uitbouw gezet maakt dat de verbinding met totale ruimte behouden blijft.
Verder een mooie plek voor de relax fauteuil waar er ook zicht naar buiten is. De tv meubel is passend voor deze ruimte ontworpen en biedt ook opberg voor kleine spullen. In dit tv meubel komt ook weer de gebruikte kleuren van de totale ruimte terug.

Een nieuw begin!

Terug naar projecten

Bezoek mijn Instagram voor meer impressies